نقشه سایت چیست؟ آموزش ساختن نقشه سایت با افزونه Sitemap برای وردپرس-سئو

خزنده های موتورهای جستجو هر بار که از وب سایت شما بازدید می کنند، تک تک صفحات وب سایت شما را نمی خزند. اگر اطلاعاتی را ارائه نکنید که کدام صفحات برای خزیدن مهم‌ترین هستند، اغلب کشف تغییرات زمان می‌برد. نقشه های سایت XML در درجه اول موتورهای جستجو و ربات ها و خزنده های وب آنها را هدف قرار می دهند تا دید کلی بهتری از ساختار وب سایت شما به آنها ارائه دهد. این به خزنده ها اجازه می دهد تا به راحتی به تمام صفحات وب سایت شما و همچنین به تمام اطلاعات مرتبط در مورد آن دسترسی داشته باشند. معمولاً شامل URL به صفحه، آخرین تاریخ به‌روزرسانی و هر گونه زبانی از صفحه است. با دانستن ساختار وب سایت شما، موتورهای جستجو به طور هوشمندانه وب سایت شما را می خزند و مطمئن می شوند که تمام صفحات وب سایت شما در فهرست جستجوی خود قرار دارند.

اگر بیشتر از 5000 آدرس داشتید، از فایل ایندکس نقشه سایت استفاده کنید که در بخش بعد توضیح داده می‌شود. این صفحه در نقشه سایت قرار گرفته است اما برای دسترسی به آن، به نام کاربری و رمز عبور نیاز است. برای نصب نسخه رایگان افزونه یوست سئو، وارد داشبورد وردپرس سایت خود شوید، و از قسمت افزونه‌ها، و سپس افزودن، می‌توانید Yoast SEO را جستجو کنید. روی دکمه‌ی نصب این افزونه کلیک کرده و سپس آن را فعال کنید. گوگل محتواهای جدید را توسط ربات‌های خزنده‌ای که وب را بررسی می‌کنند کشف می‌کند.

آموزش سئو سایت ورزشی (راهنما جامع) +

به عبارت دیگر زمان و انرژی که گوگل برای ایندکس هر سایت صرف می‌کند متفاوت بوده و به فاکتورهای متعددی وابسته است. پیش از آن‌که مراحل ساخت و معرفی نقشه سایت به گوگل را یاد بگیرم بهتر است کمی بیشتر با مفهوم بودجه خزش آشنا شویم. در این مقاله با مفهوم نقشه سایت و تاثیر آن بر سرعت ایندکس و مدیریت بودجه خزش آشنا شده و در ادامه روش ساخت و معرفی به گوگل را می‌آموزیم. مدیریت مجله خبری سئو نقشه سایت هنر مدیریت هزینه و زمان برای خودمان و گوگل است. با این حال، اگر وب‌سایت‌های بسیار بزرگی با بیش از URL دارید، ممکن است بخواهید گزینه‌های دیگری را بررسی کنید زیرا یک فایل نقشه سایت کار را انجام نمی‌دهد. این نقشه باید تمام صفحات سایت شما را نمایش دهد، اگر همه چیز به نظرتان دقیق و خوب است و مشکلی نمی‌بینید، وقت آن است که سایت‌مپ خود را به گوگل ارسال کنید.

اگر شما صفحاتی که نمی خواهید ایندکس شوند را برای کرال به گوگل ارائه دهید فقط دارید بودجه خزش خود را از بین می برید. هنگامی که شما نقشه سایت را با صفحات noindex و بلاک شده به گوگل ارائه می دهید، هم زمان دارید به او می گویید “این صفحه مهمه، ایندکسش کن” و “اجازه نداری این صفحه را ایندکس کنی” . وقتی شما نمی خواهید صفحه ای را ایندکس کنید معمولا از تگ متا ربات “noindex,follow” استفاده می کنید. این موضوع از ایندکس صفحه توسط گوگل جلوگیری می کند استفاده از این تگ برای صفحاتی که در سایت مهم هستند اما شما نمی خواهید گوگل آن ها را نشان دهد بسیار مفید است (ورود کاربر، ثبت نام و …). البته توجه کنید که استفاده از این تگ فقط برای صفحاتی که نمی خواهید کرال شوند، پیشنهاد می شود پس هنگام استفاده از robot.txt دقت داشته باشید تا به اشتباه یکی از صفحات مهم خود را noindex نکنید.

با کارفرمایان و برندهای مطرحی افتخار همکاری داشته‌ایم که تمام نتایج تا به امروز، گویای فعالیت درخشان تیم ما و همکاران عزیزمان بوده است. خوشحالیم که آموزش های وبسیما برای شما مفید و اثربخش بوده است. را ببینید کافی است به صفحه مربوطه در جت سئو مراجعه کنید. در غیر این صورت‌، شما پیام‌های مختلفی و درهم و برهمی را به گوگل ارسال خواهید کرد.

ایجاد کردن سایت مپ به کمک افزونه Google XML Sitemaps

پس از این شما قادر خواهید بود که فرکانس و اولویت مطلب نقشه سایت خودتان را تنظیم کنید. در صورتی که این مقادیر را تغییر دهید، موتورهای جستجو آن را به عنوان نکته ای در نظر می گیرند که بر اساس معیارهایشان می توانند آن ها را دنبال کنند و یا نادیده بگیرند. البته شما برای پیکربندی هم می توانید از آدرس زیر اقدام کنید. اگر سایت مپی دارید که بزرگتر از 50 مگابایت است، باید آن را به چند نقشه سایت تقسیم کنید. شما می‌توانید از فایل فهرست سایت مپ به عنوان راهی برای ارسال چندین نقشه به طور همزمان استفاده کنید. اگر وبلاگی با فید RSS یا Atom دارید، می‌توانید URL فید را به عنوان نقشه سایت ارسال کنید.

تریبون در هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران

در یک فروشگاه کالاهای تندمصرف مثل سوپرمارکت‌، کاربران به دنبال صفحاتی هستند که تعدادی زیادی از یک محصول را نشان دهد. برای مثال در جستجوی کالایی مثل «ماست» برای کاربران تنوع، مقایسه قیمت و طعم اهمیت دارد. پاسخ مناسب به این کاربر از طریق صفحات دسته‌بندی و برچسب قابل ارائه است. از طرف دیگر هر روز ممکن است یک محصول به سایت اضافه و یک محصول از سایت کم شود.

اگر از افزونه yoast استفاده نمی کنید، این روش برایتان مناسب تر است. یکی از ساده ترین راه هایی که برای ایجاد سایت مپ وجود دارد، استفاده از افزونه سایت مپ است. توصیه می‌شود پس از به‌روزرسانی یا انتشار وب‌سایت خود، سایت مپ را ارائه دهید.

اگر یک سایت مپ چندگانه فراهم کرده اید، پس از آن باید هر کدام از نقشه ی سایت هایتان را در یک Sitemap index file قرار دهید. در صورتی که از یک Sitemap Index file استفاده می کنید نیازی نیست که تک تک سایت مپ ها را در اینجا وارد نمایید. با این حال توصیه می کنیم که نقشه ی سایتتان را با استفاده از Google Webmaster tools به گوگل ارسال نمایید. شما می توانید استایل نقشه سایت را از میان استایل های پیش فرض، دایره ای و درختی انتخاب کنید و آنها را با استفاده از لوگو و رنگ های مدنظرتان شخصی سازی نمایید. پس از آن شما می توانید نقشه سایتتان را در هر کدام از صفحات از طریق یک shortcode به نمایش بگذارید. یکی از ویژگی های بسیار مناسب پلاگین Yoast SEO توانایی اضافه کردن مدیا به نقشه سایت می باشد.

  • به صورت پیش فرض، عملگر نقشه ی سایت XML در وردپرس فعال نمی باشد از این رو شما باید آن را فعال کنید.
  • آدرس این صفحه در نقشه سایت وجود دارد اما زمانی که ربات های گوگل به آن مراجعه می کنند، هیچ محتوای ارزشمندی را در آن مشاهده نمی کنند.
  • در واقع مزیت اصلی وردپرس و افزونه‌های سئو وردپرس در این است که این ابزارها با اضافه شدن محتوای جدید بصورت خودکار نقشه سایت شما را بروز می‌کنند.
  • وجود این تگ اجباریست و اشاره به نسخه کانونیکال یو آر ال دارد.
  • برای اضافه نمودن سایت مپ به وردپرس، ابتدا باید این پلاگین را دانلود کرده و آن را نصب نمایید.

همه آدرس‌هایی که در نقشه سایت نوشته می‌شوند باید از قواعد یکسانی پیروی کنند. این موضوع به این معناست آدرس هایی که با WWW آغاز می‌شوند را نمی‌توان با آدرس‌های بدون پیشوند WWW ترکیب کرد. همچنین آدرس‌هایی که دارای شناسه جلسه هستند را نیز در این فایل قرار ندهید. هر آدرسی که در سایت مپ قرار می‌گیرد باید دارای دو تگ و یک تگ باشد.

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با