بنابراین باید خودتان به صورت دستی این قایل را در اختیار گوگل قرار دهید. اگر از وردپرس استفاده نمیکنید و یک CMS اختصاصی دارید، اصلا نگران نباشید. شما میتوانید از یک ابزار تولیدکننده سایت مپ مثل XML-Sitemaps استفاده کنید که به سادگی این کار را برای شما انجام میدهند.
سایت مپ میتواند فهرستی از صفحات، رسانهها یا پروندهها در یک وبسایت باشد. وبسایت شما ممکن است یک نقشه سایت برای صفحات شما، یک نقشه سایت برای پستهای وبلاگ شما، یک سایت مپ برای تصاویر شما و غیره داشته باشد. نقشه سایت یافتن سریع همه صفحات وبسایت در یک مکان واحد را آسان میکند و بهطورمعمول در قالب XML یا HTML ذخیره میشود. همینطور وجود آن باعث میشود تا تغییراتی که در قسمت های مختلف سایت خود ایجاد میکنید، سریعتر به گوگل اطلاع داده شود.
نسخههای کانونی URL ها را در نقشه سایت مشخص کنید.
تکتک ما امیدواریم که با تلاش خود، تاثیری هر چند کوچک در بهبود کیفیت وب فارسی داشته باشیم. اگر هیچ فایلی از قبل در این قسمت وجود ندارد، آدرس فایل خود را مجله خبری سئو بگذارید و دکمه Submit را بزنید. © ۱۴۰۱ تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به گروه دیجیتال نردبانمیباشد و هر گونه کپیبرداری پیگرد قانونی دارد.
محدود کردن دسترسی گوگل
بک لینک کمی باشد، ممکن است وب سایت شما اصلاً توسط موتورهای جستجو کشف نشود. درباره سوالت، با توجه به این شرایط پیشنهاد من اینه که از دوتا نقشه سایت استفاده بکنی. برای وبلاگ سایتت همون sitemap افزونه یوست سئو رو به کار ببر. این مساله به این شکل که شما توضیح دادید عجیب هست و نیاز به بررسی بیشتر داره.
نکات کلی نقشه سایت
اگر CMS شما به صورت پیشفرض این کار را نمیکند، معمولا افزونههایی هستند که نقشه سایتتان را برایتان ایجاد میکنند. این یکی از مشکلات وبسایتهای فروشگاهی بزرگ است که صدها و هزارها صفحه مختلف برای محصولات گوناگون دارند و نمیدانند چگونه این مشکل بزرگ را حل کنند. یکی از راهحلها میتواند جداسازی قسمتهای مختلف سایت و ایجاد نقشه سایت XML جداگانه برای هر قسمت باشد. وقتی بحث رنکینگ و رتبهبندی پیش میآید کیفیت کلی سایت یک فاکتور کلیدی است. پس باید صفحات باکیفیت خود را تعیین کنید و برخی صفحات را درجهی اولویت پایینتری قرار دهید.
آکادمی وبسیما با هدف آموزش تخصصی سئو و بهینه سازی سایت در کنار به روز ترین متدهای طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری راه اندازی شده است. تعداد سایت مپهای شما ارتباط مستقیم با تعداد آدرسهای سایت شما دارد. اگر تعداد صفحات بیشتر از 10هزار شود به چندین فایل نیاز خواهیم داشت. در پاسخ به سوال یکی از کاربرانتان گفته اید پیشنهاد میکنیم تنها از یک ابزار برای نقشه سایت استفاده کنید، ما در وبسیما از Google XML Sitemaps استفاده میکنیم. امین اسماعیلی هستم، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران و مدیر فنی آژانس خلاقیت وبسیما. از سال 91 تمرکز خود را بر روی مباحث روز سئو و طراحی سایت قرار داده و پس از کسب تجربه و دانش ارزشمند تصمیم گرفتم تا ثمره آن را با دیگران به اشتراک بگذارم.
اینجاست که نقشههای سایت مثل یک قهرمان وارد میشوند و سایت شما را نجات میدهند. در نقشه سایت XML، نیازی نیست به کاربر، خوانایی و اطلاعات مفید برای کاربر فکر کنید. تنها نگرانی شما خزنده های وب و اطلاعاتی است که آنها برای درک بهتر وب سایت شما نیاز دارند. این بدان معناست اطلاعاتی که برای کاربر بی ربط است، مانند فرکانس تغییر در نقشه سایت XML بسیار مهم است. نقشه سایت در قالب HTML قرار داده شده است تا استفاده و پیمایش را برای کاربر آسان تر کند.
بر خلاف نقشه XML، نقشه HTML برای کاربران و دسترسی راحت آن ها به صفحات مختلف سایت، ایجاد می شود. پس از ورود به صفحه، باید URL نقشه سایت را وارد کرده و روی “submit” کلیک کنید. نقشه سایت شما ارسال می شود و اگر قالب درست باشد با وضعیت “success” به روز می شود. در سرچ کنسول جدید، اطلاعات بیشتری نسبت به نسخه قدیمی به وب مستر سایت ارائه می شود. اگر فیلم و ویدئو برای کسب و کار شما مهم هستند از این مدل نقشه سایت استفاده کنید وگرنه ضرورتی ندارد. برای صرفه جویی در نرخ بودجه ایندکس سایت می توانید از کدهای اسکیما برای ویدئو استفاده کنید.
- امیدواریم این نگاه حرفهای به رقابتی سالم دامن بزند که در نهایت به پیشرفت وب فارسی منجر شود.
- سایت شما دارای محتوای رسانهای غنی از قبیل ویدیو و تصاویر بوده و یا در Google News نشان داده شده است.
- یکی از معروف ترین ابزارهای تست سرعت سایت ابزار گوگل pagespeed insights است.
- برای این کار به آدرس SEO » XML Sitemaps بروید و XML sitemap functionality را در حالت enable قرار دهید تا عملگر نقشه سایت XML فعال شود.
- برای این کار؛ پس از معرفی سایت به گوگل، از طریق پنل سرچ کنسول و از قسمت Sitemaps آدرس نقشه سایت خود را وارد کرده و بر روی دکمه Submit کلیک میکنیم.