سپس با زدن دکمه start کمی منتظر بمونین تا عملیات انجام بشه. اگه سایت مپ شما بر اساس کد های HTML است گزینه Creat html sitemap رو انتخاب کنین. اما اگه هدف شما ساخت نقشه سایت بر اساس کد های XML است باید روی Creat xml sitemap کلیک کنین. میتونین این فایل رو روی سایت خودتون به سادگی آپلود نمایین. با ثبت نقشه سایت در سرچ کنسول به رباتهای گوگل اعلام میکنیم که چه صفحاتی برای ما در اولویت ایندکس هستند.
بر خلاف نقشه XML، نقشه HTML برای کاربران و دسترسی راحت آن ها به صفحات مختلف سایت، ایجاد می شود. پس از ورود به صفحه، باید URL نقشه سایت را وارد کرده و روی “submit” کلیک کنید. نقشه سایت شما ارسال می شود و اگر قالب درست باشد با وضعیت “success” به روز می شود. در سرچ کنسول جدید، اطلاعات بیشتری نسبت به نسخه قدیمی به وب مستر سایت ارائه می شود. اگر فیلم و ویدئو برای کسب و کار شما مهم هستند از این مدل نقشه سایت استفاده کنید وگرنه ضرورتی ندارد. برای صرفه جویی در نرخ بودجه ایندکس سایت می توانید از کدهای اسکیما برای ویدئو استفاده کنید.
آکادمی وبسیما با هدف آموزش تخصصی سئو و بهینه سازی سایت در کنار به روز ترین متدهای طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری راه اندازی شده است. تعداد سایت مپهای شما ارتباط مستقیم با تعداد آدرسهای سایت شما دارد. اگر تعداد صفحات بیشتر از 10هزار شود به چندین فایل نیاز خواهیم داشت. در پاسخ به سوال یکی از کاربرانتان گفته اید پیشنهاد میکنیم تنها از یک ابزار برای نقشه سایت استفاده کنید، ما در وبسیما از Google XML Sitemaps استفاده میکنیم. امین اسماعیلی هستم، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران و مدیر فنی آژانس خلاقیت وبسیما. از سال 91 تمرکز خود را بر روی مباحث روز سئو و طراحی سایت قرار داده و پس از کسب تجربه و دانش ارزشمند تصمیم گرفتم تا ثمره آن را با دیگران به اشتراک بگذارم.
بک لینک کمی باشد، ممکن است وب سایت شما اصلاً توسط موتورهای جستجو کشف نشود. درباره سوالت، با توجه به این شرایط پیشنهاد من اینه که از دوتا نقشه سایت استفاده بکنی. برای وبلاگ سایتت همون sitemap افزونه یوست سئو رو به کار ببر. این مساله به این شکل که شما توضیح دادید عجیب هست و نیاز به بررسی بیشتر داره.
اگر CMS شما به صورت پیشفرض این کار را نمیکند، معمولا افزونههایی هستند که نقشه سایتتان را برایتان ایجاد میکنند. این یکی از مشکلات وبسایتهای فروشگاهی بزرگ است که صدها و هزارها صفحه مختلف برای محصولات گوناگون دارند و نمیدانند چگونه این مشکل بزرگ را حل کنند. یکی از راهحلها میتواند جداسازی قسمتهای مختلف سایت و ایجاد نقشه سایت XML جداگانه برای هر قسمت باشد. وقتی بحث رنکینگ و رتبهبندی پیش میآید کیفیت کلی سایت یک فاکتور کلیدی است. پس باید صفحات باکیفیت خود را تعیین کنید و برخی صفحات را درجهی اولویت پایینتری قرار دهید.
فرمت HTML نقشه سایت چیست؟
بنابراین باید خودتان به صورت دستی این قایل را در اختیار گوگل قرار دهید. اگر از وردپرس استفاده نمیکنید و یک CMS اختصاصی دارید، اصلا نگران نباشید. شما میتوانید از یک ابزار تولیدکننده سایت مپ مثل XML-Sitemaps استفاده کنید که به سادگی این کار را برای شما انجام میدهند.
اینجاست که نقشههای سایت مثل یک قهرمان وارد میشوند و سایت شما را نجات میدهند. در نقشه سایت XML، نیازی نیست به کاربر، خوانایی و اطلاعات مفید برای کاربر فکر کنید. تنها نگرانی شما خزنده های وب و اطلاعاتی است که آنها برای درک بهتر وب سایت شما نیاز دارند. این بدان معناست اطلاعاتی که برای کاربر بی ربط است، مانند فرکانس تغییر در نقشه سایت XML بسیار مهم است. نقشه سایت در قالب HTML قرار داده شده است تا استفاده و پیمایش را برای کاربر آسان تر کند.
- نقشه HTML سایت یک صفحه HTML است که در آن تمام زیر شاخه های سایت ذکر شده است.
- اما باز یکبار صفحه گوگل وبمستر خودتون رو بررسی بکنید، مطئمن شید نقشه سایت جدید ایندکس و نقشه قدیمی حذف شده.
- یکی از ساده ترین راه هایی که برای ایجاد سایت مپ وجود دارد، استفاده از افزونه سایت مپ است.
- بله شما می تونید سایت مپ رو از طریق فایل robots.txt هم به گوگل معرفی کنید.
- در دومین مرحله از آموزش ساخت سایت مپ باید از طریق سرچ کنسول آن را ثبت کنید.
سایت مپ میتواند فهرستی از صفحات، رسانهها یا پروندهها در یک وبسایت باشد. وبسایت شما ممکن است یک نقشه سایت برای صفحات شما، یک نقشه سایت برای پستهای وبلاگ شما، یک سایت مپ برای تصاویر شما و غیره داشته باشد. نقشه سایت یافتن مجله خبری سئو سریع همه صفحات وبسایت در یک مکان واحد را آسان میکند و بهطورمعمول در قالب XML یا HTML ذخیره میشود. همینطور وجود آن باعث میشود تا تغییراتی که در قسمت های مختلف سایت خود ایجاد میکنید، سریعتر به گوگل اطلاع داده شود.
نکات کلی نقشه سایت
برای مثال شما قطعا می خواهید که صفحه ای از سایت که پست های اخیر شما را نشان می دهد هر روز توسط خزنده ها پیمایش شود. شما می توانید از پلاگین بخواهید که اولویت بندی را بر اساس تعداد کامنت های مخاطبان انجام دهد یا اینکه اولویت بندی را به صورت دستی انجام دهید. از طرف دیگر شما می توانید در انکر تکست این لینک ها از کلید واژه های مورد نظرتان استفاده کنید و رتبه بهتری را برای آن کلیدواژه ها بدست بیاورید. بنظرم شما مفهوم سئو را بصورت کامل متوجه نشده اید ، مدل تایپ بصورت آنلاین یا غیر آن ، تفاوتی ندارد.