اگر همه چیز درست تنظیم شده باشد، شما اطلاعات sitemap خود را در قسمت نقشههای سابمیتشده ببینید. در سایتتان از URLهای داینامیک برای محتوای خود استفاده میکنید. شنیدهاید که چند جای دیدنی و طبیعت بکر وجود دارد که زیباییاش خیره کننده است و دلتان هوس کرده از این چندجا حتماً دیدن کنید.
- به عنوان مثال، نقشه سایت نمی تواند بیش از URL داشته باشد.
- همانطور که گفته شد پسوند و فرمت فایل سایت مپ، xml است اما این فایل با پسوند دیگری هم مورد استفاده قرار میگیرد.
- اگر بیشتر از 5000 آدرس داشتید، از فایل ایندکس نقشه سایت استفاده کنید که در بخش بعد توضیح داده میشود.
- به طور مثال صفحهی اصلی سایت میتواند اولویت بالاتری نسبت به صفحه لاگین یا ورود به سایت داشته باشد.
همانطور که گفته شد، نمیتوان در یک سایت مپ، بیش از 50 هزار URL را اضافه کرد و در صورتی که حجم فایل و یا تعداد آدرس های آن از مقدار گفته شده تجاوز کند، سایت مپ از نظر گوگل بی اعتبار شناخته میشود. با استفاده از این فایل میتوانید سایت مپ های دیگری را ساخته و همگی را در کنار هم قرار دهید تا گوگل آدرس های موجود در آنها را ایندکس کند. ساخت نقشه سایت تنها یکی از نکات مهم در سئو سایت وردپرسی است که با کمک افزونه yoast seo می توان آن را ساخت. تصور کنید که قبلا نقشه سایت خود را با یک افزونه یا ابزار ساختهاید و حالا قصد دارید تغییرات اساسی در آن ایجاد کنید. اولین سوال این است که آیا این کار بر سئو سایت من تاثیر منفی دارد؟ قطعا خیر. نقشه سایت یک فاکتور برای رتبهبندی صفحات نیست، با تغییر محتوا یا آدرس این فایل شما دستورالعملهای جدیدی را به رباتهای گوگل میدهید و نحوه مدیریت بودجه خزش را تعیین میکنید.
مشاهده نقشه سایت وردپرس
در این مرحله از صفحه سرچ کنسول خود قسمت sitemap را انتخاب کنید. نکته مهم برای ایجاد سایت مپ، این است که دامنه به نام خود شما ثبت مجله خبری سئو شده باشد، تا بتوانید گزارش نقشه سایت را دریافت کنید. اگر این امکان را ندارید بهتر است از فایل robots.txt سایتتان استفاده کنید.
نقشه سایت را در سرچ کنسول گوگل ثبت کنید.
سایت مپ یا نقشه سایت در واقع یک فایل با پسوند XML است که به موتورهای جستجو میگوید سایت شما چه ساختاری دارد و از چه بخشهایی تشکیل شده است. به همین دلیل خزندههای موتورهای جستجو و گوگل براساس این نقشه سایت شما را خزش و محتوای آن را ایندکس میکنند. بنابراین هرچه نقشه شما اصولیتر و استاندارد باشد، خیالتان راحت است که لینکهای سایت به راحتی ایندکس میشوند. نقشه سایت هرگز تضمین نمی کند که یک صفحه وب خاص در لیست موتورهای جستجو رتبه بندی می شود.
با این حال، اگر برچسبهای noindex اتفاقی در سایتتان داشته باشید، ممکن است برخی صفحات از نقشه سایت کنار گذاشته شوند. برای بررسی این صفحات میتوانید از ابزاری مانند Ahref استفاده کنید. تمام صفحات موجود در نقشه سایت باید صفحات محوری و قابل ایندکس باشند. اما برخی صفحات به مرور زمان و به خصوص اگر مطالب زیادی در سایت باشد وارد نقشه سایت میشوند که لزوما از کیفیت و ارزش زیادی برخوردار نیستند. دکمه Export را بزنید و فایل را با نام sitemap.xml ذخیره کنید و آن را در پوشه public_html سایت بارگذاری کنید.
برای اینکه موتورهای جستجو بتوانند سایت شما را بهتر مورد بررسی قرار دهند به این فایل نیاز دارند. موتور جستجو از دادههای نقشه سایت واقع در یک مکان خاص استفاده خواهد کرد. این مهم است زیرا به معنای واقعی کلمه میلیونها وبسایت برای غربالگری وجود دارد و با ایجاد یک نقشه سایت XML، به وبسایت خود کمک زیادی میتوانید بکنید. چراکه در غیر اینصورت آدرس صفحات جدیدتان در نقشه سایت قرار نخواهد گرفت.
سایت مپ را در سرچ کنسول ثبت کنید